Biski dnes slaví narozeniny, je mu jeden rok:-)

06.03.2010 17:04

Přesně před rokem přišla na svět ta naše chlupatá australská prdelka!!! Přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka, dobrůtek a hezkých psích zážitků! Biski sice momentálně pořád zlobí a nechce poslouchat, ale narozeniny jsou narozeniny, a tak dostal něco dobrého na zub a k tomu novou hračku. Všechno nej přejeme taky Biskiho sourozencům:-). Dneska si Biski užije spíš té narozeninové dobrotky, hračku si jen donesl do pelíšku a hned usnul, protože jsme od rána pracovali v lese. Jeli jsme řezat dřevo, kterým budeme topit příští zimu, a Biski tam samozřejmě nesměl chybět. Chvíli jen tak pobíhal, ale pak chodil kolem nás, tak jsem jej taky zapojila do práce, nosil s námi menší větve a aportoval větývky, které se musely sklidit na hromadu. Krásně mu to šlo :-), někdy si sice chtěl ukořistěný klacík nechat, ale to nevadí, hlavně že pomáhal, pak už nosil skoro pořád. Teď je z toho celý unavený a odpočívá.

Už před měsícem jsme s Biskim byli taky na srazu australáků v Ostravě, kde se sešli aussíci z ch.s. Svěží vítr a Carcassone Tolugo a dvě dětičky Achilla právě z ch.s. Carcassone Tolugo, aussíku tedy bylo požehnaně:-), ale na procházku jsme šli ještě s dalšími pejsky. Byli jsme taky na prochajdu s Míšou a její papilloní smečkou:-). To ještě bylo hodně sněhu. Fotky z téhle prochajdy a ostatní zimní fotky jsou na rajčeti.

Na cvičák se nám teď daří jezdit častěji, tak se tam alespoň jednou týdně objevíme a trénujeme. Je to ale pořád boj. Biski zatím spolupracuje s donucením. Vždycky si říká, proč má cvičit, když je lepší zábava hrát si s pejskama... Už je to sice o něco lepší, ale pořád to hodně drhne. Musím prostě Biskiho přesvědčit, že agi je lepší zábava než psi. A jelikož už mu je rok, tak se nám budou zvedat laťky, doufám, že to Biskiho bude bavit víc a víc, ale dá to teda práce s ním spolupracovat, je to dřina a dřina. Taky nás čeká rentgen kloubů a další výstava. Přihlásili jsme se do NVP Ostrava, tak uvidíme, jak tam dopadneme...

Vyhledávání